Menu

LiveDeal

Σύμφωνα με το Ν. 2742/1997, το Ν. 3471/2006 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 το LiveDeal δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και να μην τα διαθέτει σε τρίτους.

Ζητάμε πληροφορίες μόνο οι οποίες είναι απαραίτητες για την επικοινωνία μαζί σας και την ομαλή διεξαγωγή μίας αγοράς σας από εμάς.

Το LiveDeal δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε υπηρεσίες του site για λόγους στατιστικών και για την ορθή διαδικασία των παραγγελιών . Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.

Μπορούμε να ζητήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά την διάρκεια που χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διασφαλίσουμε μία βέλτιστη εμπειρία με το LiveDeal, από την αγορά μέχρι την εξόφληση. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την αγορά ή την εξαργύρωση ενός κουπονιού που αγοράσατε από εμάς, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι κρυπτογραφημένα για την ασφάλειά σας και τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στους servers μας. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο LiveDeal θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της ορθής διεξαγωγής των αγορών σας από το LiveDeal.

Email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

Χρησιμοποιούμε το email που μας δίνετε καθαρά και μόνο για:

1.προωθητικές ενέργειες (Newsletter), με την δυνατότητα να επιλέξετε να μην λαμβάνεται άλλα στο μέλλον.

2.αυτόματη ενημέρωση μέσω του συστήματός μας όπως, αποστολή κουπονιών, κατάσταση λογαριασμού μέλους, ενημέρωση κωδικού, πληροφορίες εγγραφής, κατάσταση φίλων, κατάσταση προσφοράς κ.α.

Cookies

Για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα και να αποδεχτείτε τα cookies του explorer με τον οποίο μας έχετε επισκευθεί, π.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κ.α.

Για να λειτουργήσει σωστά η ιστοσελίδα μας τα cookies είναι αναγκαία.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο για ομαλή αλλά και γρήγορη απεικόνιση ιστοσελίδων. Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί. Αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Εάν δεν μπορείτε να δεχτείτε τα Cookies, οι πιθανοί λόγοι μπορεί να είναι:

1. Έχετε απενεργοποιήσει την υποστήριξη Cookies στον browser που χρησιμοποιείτε.

2. Η ημερομηνία του υπολογιστή σας είναι λάθος.

3. Ο browser που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζει καθόλου Cookies.

Web Beacons και καταγραφής διακομιστή

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε pixel, google analytics, στην ιστοσελίδα ή στο email μας για να σας ενημερώσουμε. Αυτή η τεχνολογία μας λέει περισσότερα για την περιήγηση, τα κλικ παρακολούθησης, προβολής και τις δραστηριότητες των αγορών σας, αλλά κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Το LiveDeal επίσης μπορεί να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα, όπως οι στατιστικές σε σχέση με προβολές σελίδων, διεύθυνση IP, καθώς και τυπικές πληροφορίες web log.

Παιδιά κάτω των 13 ετών

Το LiveDeal δεν συλλέγει σκόπιμα προσωπικές πληροφορίες από ή σχετικά με ένα παιδί κάτω των 13 ετών χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων του παιδιού ή του κηδεμόνα του. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει κατά λάθος πληροφορίες από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα λάβουμε αμέσως όλα τα εύλογα μέτρα για να διαγράψουμε τα δεδομένα από τα συστήματά μας.

Οικονομικές Πληροφορίες

Το LiveDeal παρέχει επίσης προϊόντα και υπηρεσίες για αγορά στην Ιστοσελίδα του. Όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες, θα μεταφερθείτε σε σελίδα του Paypal ή της Eurobank για την πληρωμή όπου θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον λογαριασμό Paypal ή με την παροχή προσωπικών πληροφοριών, καθώς και έναν αριθμό πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και τη διεύθυνση χρέωσης. Η διαδικασία αυτή της πληρωμής γίνεται εκτός του LiveDeal. Το LiveDeal δεν έχει καμία πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία σας που θα εισαχθούν μέσω της διαδικασίας πληρωμής Paypal ή Eurobank ούτε συλλέγουμε Οικονομικές Πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό. Όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες, οι πληροφορίες που υποβάλλετε μέσω της διαδικασίας πληρωμής με Paypal ή Eurobank είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της πολιτικής. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του Paypal, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από εμάς.

Χρήση των συγκεντρωμένων πληροφοριών

Direct Marketing

Με την παροχή προσωπικών πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας κατά την εγγραφή σας, δίνετε τη συγκατάθεσή σας (GDPR) στο LiveDeal για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από το LiveDeal, μπορείτε να διαγραφείτε από το e-mail marketing ακολουθώντας τις οδηγίες στην εν λόγω ανακοίνωση.

"Επικοινωνία" ή αντιμετώπιση προβλημάτων

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες ως μέρος ενός αιτήματος προς το LiveDeal ή επικοινωνίας στο πλαίσιο "Επικοινωνία" θα χρησιμοποιηθούν από το LiveDeal για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας σχετικά με τις υπηρεσίες του LiveDeal. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας ή για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε σχέση με τη χρήση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας.

Βελτίωση της εμπειρίας σας

Παρακολουθούμε τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας μέσα από τη χρήση των cookies και την αναγνώρισή σας κατά τις επόμενες επισκέψεις, για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα. Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP για να πάρουμε μια προσέγγιση της τοτποθεσίας σας, έτσι μας επιτρέπετε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

Λίστες

Με την εγγραφή σας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του LiveDeal ή για να αγοράσετε Προϊόντα και Υπηρεσίες, θα σας αποστέλλονται ενημερωτικά emails με διάφορες κινήσεις του λογαριασμού σας ή άλλα emails ενημέρωσης που παρέχουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις αλληλογραφίες αυτές ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στην ειδική επιλογή στο κάτω μέρος του κάθε newsletter, αλλάζοντας τις προτιμήσεις στο λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου του προφίλ σας που υπάρχει στην κορυφή των σελίδων στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνώντας μαζί μας στο support@livedeal.gr.

Ανταλλαγή πληροφοριών

Το LiveDeal μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία στις θυγατρικές του, καθώς και τρίτους συνεργάτες ως εξής:

Παροχείς Υπηρεσιών

Οι πληροφορίες σας μπορούν να μοιραστούν με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που βοηθούν στην εκπλήρωση των παραγγελιών του LiveDeal αφού πρώτα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Επιβολή του Νόμου

Οι πληροφορίες σας μπορούν να μοιραστούν με τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου, εάν αναφέρεται σε ποινική έρευνα ή υπόνοια παράνομης δραστηριότητας αφού πρώτα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας .

Απαραίτητη ή για λόγους ασφαλείας

Το LiveDeal ενδέχεται επίσης να αποκαλύψει τις πληροφορίες σας, αν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, για την προστασία απάτης και την μείωση του πιστωτικού κινδύνου, ή για την πεποίθηση ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας του LiveDeal ή των χρηστών της ιστοσελίδας, μπορεί να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της ασφάλειας του LiveDeal ή των υπαλλήλων του ή των μελών του, ή να συμμορφωθεί με μία δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, ή νομική διαδικασία, αφού πρώτα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Πώληση ή απόκτηση περιουσιακών στοιχείων

Αν το LiveDeal εμπλακεί σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων, όπως μια συγχώνευση ή εξαγορά, ή αν το LiveDeal μεταφερθεί σε άλλη εταιρεία, το LiveDeal μπορεί να αποκαλύψει ή / και να μεταφέρει τις πληροφορίες σας ως μέρος της συναλλαγής αφού πρώτα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Spam

Το LiveDeal δεν συμμετέχει σε ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν τη συναίνεσή του, δηλαδή Spam. Το LiveDeal δεν πωλεί ή αποκαλύπτεί τους καταλόγους των πελατών του με λίστες email διευθύνσεων σε τρίτους μη συνδεδεμένους με αυτό. Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά στο παρόν, το LiveDeal δεν μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες με οποιονδήποτε τρίτο διαφημιστή.

Όπως αναφέρεται στο παρόν, το LiveDeal δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, παρά μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δεδομένα που μεταδίδονται μέσω ή είναι προσβάσιμες μέσω του διαδικτύου όπου μπορεί να εγγυηθεί κάποιος ότι θα είναι 100% ασφαλής. Ως αποτέλεσμα, ενώ οι προσπάθειες του LiveDeal για την προστασία όλων των προσωπικών πληροφοριών γίνονται στο μέγιστο, το LiveDeal δεν μπορεί να εξασφαλίσει ή να εγγυηθεί ότι οι προσωπικές πληροφορίες θα είναι απολύτως ασφαλής από χάκερς ή από άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, ή σε περίπτωση αστοχίας του υλικού του υπολογιστή, το λογισμικό, ή ένα τηλεπικοινωνιακό δίκτυο. Το LiveDeal θα σας ειδοποιήσει σε περίπτωση που αντιληφθεί κάποια παραβίαση της ασφάλειας που αφορούν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας (όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία) που έχουν αποθηκευτεί από ή σε εμάς.

Ερευνες

Το LiveDeal μπορεί να συλλέγει πληροφορίες κατά καιρούς μέσω ερευνών που εκτίθενται στην ιστοσελίδα του. Η συμμετοχή σας σε αυτές τις έρευνες ή διαγωνισμούς είναι απολύτως εθελοντική και μπορείτε να επιλέξετε αν θα συμμετάσχετε ή όχι και επομένως να γνωστοποιήσετε τις πληροφορίες σας. Οι αιτούμενες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία και δημογραφικές πληροφορίες (όπως ταχυδρομικός κώδικας, η ηλικία, μισθός, κλπ.). Οι πληροφορίες τέτοιων ερευνών θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς παρακολούθησης και βελτίωσης της χρήσης της ιστοσελίδας.

Σύνδεσμοι προς τρίτους

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από το LiveDeal. Η χρήση του εξωτερικού δικτυακού τόπου ή οποιουδήποτε πληροφοριακό περιεχόμενο που βρίσκεται σε μια εξωτερική ιστοσελίδα είναι υπό την επιφύλαξη και διέπεται από τους όρους και τις κατευθυντήριες γραμμές των εν λόγω ιστοσελίδων. Το LiveDeal δεν εγκρίνει ή προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις σχετικά με αυτό και δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για κάθε πληροφοριακό περιεχόμενο, προϊόν, υπηρεσία, λογισμικό, ή άλλο υλικό που διατίθεται σε έναν εξωτερικό δικτυακό τόπο, ακόμα και αν μία ή περισσότερες σελίδες της εξωτερικής ιστοσελίδας έχει διαμορφωθεί μέσα σε μια σελίδα αυτού του δικτυακού τόπου. Το LiveDeal δεν είναι υπεύθυνο για τις πρακτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής από οποιαδήποτε εξωτερική ιστοσελίδα.

Τροποποιήσεις

Το LiveDeal διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όποτε κρίνει απαραίτητο και θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Το LiveDeal θα θεωρεί ότι διαβάζετε αυτή τη σελίδα και αποδέχεστε τους όρους από τη στιγμή που πραγματοποιείτε οποιαδήποτε πράξη ή συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας του.

Συναίνεση Χρήστη

Ο χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας συναινεί ότι το LiveDeal έχει δικαίωμα να διατηρεί προσωπικά του δεδομένα και να τα τροποποιεί, αν αυτό κριθεί απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των παρακάτω:

1. την ενημέρωση του χρήστη/επισκέπτη για νέες προσφορές (ενημερωτικά δελτία) μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων - email.

2. την ομαλή λειτουργία του LiveDeal .

3. τη σωστή διεξαγωγή των υπηρεσιών που προσφέρει το LiveDeal στους χρήστες του.

Προσωπικά δεδομένα

Επισκέπτης

Ο κάθε επισκέπτης, όταν το site βρίσκεται σε κατάσταση “3 step subscription”, μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας δίνοντας μόνο το email του για αποστολή και μόνο, ενημερωτικών δελτίων προσφορών μας.

Όταν το site δεν βρίσκεται σε κατάσταση “3 step subscription”, μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα, email, username και κωδικό εισόδου μόνο όταν θελήσει να γίνει μέλος και προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία προσφορά προϊόντων/υπηρεσιών ή εάν επιλέξει να λαμβάνει το ενημερωτικό μας δελτίο θα ζητηθεί μόνο το email του.

Μέλος

Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν ως μέλος κατά την εγγραφή σας στο site μας, θα είναι μόνο το email σας, ένα username και ο κωδικός εισόδου.

Επειδή για την εξαργύρωση των αγορασμένων προσφορών δεν χρειαζόμαστε επιπλέον στοιχεία, καθώς θα έχετε ένα μοναδικό κωδικό για κάθε κουπόνι, είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε μέλους να συμπληρώσει επιπλέον πληροφορίες του, όπως το όνομα, το επώνυμο, την διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας του.

Εγγραφή IP

Το σύστημά μας αυτόματα συλλέγει την διεύθυνση ΙΡ (Internet Protocol) των χρηστών του site προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα του server μας και για καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας μας. Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός ο οποίος προσδίδεται στον υπολογιστή σας όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο. Με την καταχώρηση της διεύθυνσης IP, διευκολύνεται η αναγνώρισή σας κατά την διάρκεια διάφορων ενεργειών στο site μας.

GDPR

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς, πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές και δυνατότητες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για την εταιρεία μας και, συνεπώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση.

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε; 

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αποκλειστικά στα δεδομένα και στις πληροφορίες που μας χορηγείτε με τη ρητή σας συγκατάθεση και οι οποίες κρίνονται άκρως αναγκαίες για την αγορά των υπηρεσιών και προϊόντων μας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται μέσω της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε ορισμένες περιπτώσεις και τηλεφωνικά.

Τα στοιχεία που συλλέγουμε για την ολοκλήρωση αγοράς είναι:

  • e-mail
  • username

Τα στοιχεία που συλλέγουμε για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) και ταχυδρομικών επιστολών είναι:

  • e-mail

Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα  προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ή  όταν κάνετε εγγραφή ή αγορά ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας, όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας. 

Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν.

Πώς χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

Για να προσωποποιήσουμε την εμπειρία σας και να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τον τύπο περιεχομένου και τις προσφορές προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών. 

Για να διεκπεραιώνουμε γρήγορα τις συναλλαγές σας. 

Για να παρέχουμε σε εσάς  τις υπηρεσίες μας. 

Για  emails που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχετε κάνει εγγραφή στο newsletter ή όταν απαντάτε σε έρευνα ή διαφημιστική επικοινωνία. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newsletters μπορεί να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τις διευθύνσεις email τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν newsletters.

Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς.

Για ποιους λόγους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας:  

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Σε  ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Παιδιά:

Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες και δεν απευθύνεται σε παιδιά έως 16 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία που αφορούν ανήλικους. Όταν μια ιστοσελίδα προορίζεται για χρήση από ένα παιδί έως 16 ετών ζητείται η συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα προτού συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες, όποτε θεωρούμε ότι είναι σκόπιμο να πράξουμε έτσι ή όπου αυτό απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων: 

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη αυτής (της διάρκειας), τα δεδομένα διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το κείμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή καθόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων:

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η Εταιρεία και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την εταιρεία μας έχει τα εξής δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με την εταιρεία.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στο 2111158477, e-mail επικοινωνίας: info@livedeal.gr

Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία μεταφέρει μια ιστοσελίδα ή ο πάροχος υπηρεσιών της στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο (εφόσον το επιτρέψετε) και τα οποία επιτρέπουν στα συστήματα της ιστοσελίδας ή του παρόχου υπηρεσιών της να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησής σας και να καταγράφουν και να απομνημονεύουν ορισμένες πληροφορίες. Επί παραδείγματι, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθούν να θυμόμαστε και να επεξεργαζόμαστε τα αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθούν να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας με βάση την προηγούμενη ή την τρέχουσα δραστηριότητα στον ιστοχώρο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να μας βοηθούν να συλλέγουμε συγκεντρωτικά στοιχεία σχετικά με την κυκλοφορία δεδομένων και τις αλληλεπιδράσεις στον ιστοχώρο ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στην ιστοσελίδα μας στο μέλλον.

Μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που στέλνονται cookies, ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό το κάνετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας (browser). Επειδή κάθε πρόγραμμα περιήγησης είναι λίγο διαφορετικό, μεταβείτε στο Μενού Βοήθειας του προγράμματος περιήγησής σας για να μάθετε το σωστό τρόπο για να τροποποιήσετε τα cookies σας.

Εάν οι χρήστες απενεργοποιήσουν τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής τους:

Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, κάποια από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν αποδοτικότερη την εμπειρία σας στον ιστοχώρο ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά. Για να δείτε ποια cookies χρησιμοποιούμε παρακαλούμε επισκευθέιτε τη σελίδα μας cookies εδώ.

Γνωστοποίηση στοιχείων σε τρίτους

Δεν πωλούμε, δεν εμπορευόμαστε, ούτε μεταβιβάζουμε με άλλο τρόπο σε τρίτους τις αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες σας.Διασύνδεση με Ιστοσελίδες Τρίτων (links)

Δεν περιλαμβάνουμε ούτε προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στην ιστοσελίδα μας.

Google

Οι διαφημιστικές απαιτήσεις της Google μπορούν να συνοψιστούν στις Αρχές Διαφήμισης της Google. Εφαρμόζονται για να παρέχουν μία θετική εμπειρία για τους χρήστες.https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=enΜαζί με τρίτους προμηθευτές όπως η Google, χρησιμοποιούμε cookies πρώτου μέρους (όπως τα cookies του Google Analytics) και cookies τρίτων μερών (όπως το cookie DoubleClick) ή άλλα αναγνωριστικά τρίτων μερών μαζί για να συγκεντρώσουμε δεδομένα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τις προβολές διαφημίσεων και άλλες λειτουργίες υπηρεσιών διαφήμισης που σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας.

Εξαίρεση:

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν προτιμήσεις για το πώς τους παρουσιάζει διαφημίσεις η Google χρησιμοποιώντας τη σελίδα Ρυθμίσεις Διαφημίσεων Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξαιρεθείτε επισκεπτόμενοι τη σελίδα εξαίρεσης από το διαφημιστικό δίκτυο Network Advertising Initiative ή χρησιμοποιώντας το πρόσθετο εργαλείο Opt Out Browser add on του Google Analytics.

Πώς χειρίζεται η ιστοσελίδα μας τα σήματα Do Not Track;

Σεβόμαστε τα σήματα Do Not Track και δεν παρακολουθούμε, δεν εγκαθιστούμε cookies, ούτε χρησιμοποιούμε διαφημίσεις όταν υπάρχει μηχανισμός περιήγησης Do Not Track (DNT).

Επιτρέπει η ιστοσελίδα μας την παρακολούθηση της συμπεριφοράς σας από τρίτους;

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι επιτρέπουμε σε τρίτους την παρακολούθηση της συμπεριφοράς σας.

 

Το LiveDeal δηλώνει ότι αν κριθεί απαραίτητο θα έχει το δικαίωμα να μπορεί να ενημερώνει/τροποποιεί την παρούσα σελίδα πολιτικής απορρήτου προς καλύτερη ενημέρωση των χρηστών/μελών του.

Το LiveDeal θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους πολιτικής απορρήτου δεδομένων χρήσεως της ιστοσελίδας μας.

 

Τελευταία ενημέρωση:

2018-06-19