Menu

LiveDeal

Όλα
  • [Image: 49€ για να Xάστε άμεσα 5 - 8 κιλά με πρόγραμμα αδυνατίσματος που περιλαμβάνει μία (1) θεραπεία κρυολιπόλυσης, τρεις (3) εφαρμογές Cavitation και ένα (1) μήνα παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο ΚΑΙ ΔΩΡΟ μία (1) Λιπομέτρηση, στο Medichic στον Άγιο Δημήτριο!]


Προσφορά για Αδυνάτισμα
49€ για να Xάστε άμεσα 5 - 8 κιλά με πρόγραμμα αδυνατίσματος που περιλαμβάνει μία (1) θεραπεία κρυολιπόλυσης, τρεις (3) εφαρμογές Cavitation και ένα (1) μήνα παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο ΚΑΙ ΔΩΡΟ μία (1) Λιπομέτρηση, στο Medichic στον Άγιο Δημήτριο!

Η προσφορά λήγει σε:
ended
Αρχική Αξία

€280
Έκπτωση

83%
Κέρδος

231.00

μόνο €49


Η προσφορά έκλεισε

Λίγα λόγια

  • Xάστε  άμεσα 5 - 8 κιλά  με το αδυνατιστικό πρόγραμμα των Medichic!
  • Με συνδυασμό κρυολιπόλυσης, Cavitation και παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο, για ορατά και άμεσα αποτελέσματα!
  • ΔΩΡΟ μία Λιπομέτρηση,
  • Στο φιλόξενο περιβάλλον του Medichic, πλησίον μετρό Αγίου Δημητρίου.

Περιγραφή

49€ για να Xάστε άμεσα 5 - 8 κιλά με πρόγραμμα αδυνατίσματος που περιλαμβάνει μία (1) θεραπεία κρυολιπόλυσης, τρεις (3) εφαρμογές Cavitation και ένα (1) μήνα παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο ΚΑΙ ΔΩΡΟ μία (1) Λιπομέτρηση, στο Medichic στον Άγιο Δημήτριο!

Cryo-Lipolysis (Ιατρική Θεραπεία)

Η Cryolipolysis αναπτύχθηκε πειραματικά σε εργαστήρια της Αμερικής και το 2010 έλαβε άδεια εφαρμογής σε ανθρώπους από το αμερικανικό FDA.

Το Cryolipolysis είναι ένα σύστημα δεύτερης γενιάς, που σε αντίθεση με τα μηχανήματα πρώτης γενιάς έχει πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας και περιοχή θερμοκρασιών σύμφωνα με τα εγκεκριμένα όρια του FDA +15 έως -9 βαθμούς κελσίου.

Παρατηρήθηκε ότι τα άτομα τα οποία ζουν σε περιοχές όπου επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες, δεν συσσώρευαν στο σώμα τους λιποκύτταρα. Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας η οποία θα μπορούσε να ψύξει τα λιποκύτταρα τοπικά και σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα καταστρέψει.

Η εταιρία πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά υιοθέτησε την τεχνολογία της αισθητικής Cryolipolysis με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Τα μηχανήματα αυτά προσφέρουν άμεσο και ορατό αποτέλεσμα από τη πρώτη φορά χωρίς παρενέργειες και με ασφάλεια. Έτσι, πριν την εκκίνηση της ψύξης, το Cryolipolysis δεύτερης γενιάς ζεσταίνει την περιοχή θεραπείας ώστε να υπάρχει πλήρης διαχωρισμός αίματος και λίπους και στη συνέχεια αρχίζει η διαδικασία ψύξης. Το Cryolipolysis σε αντίθεση με άλλα συστήματα διαθέτει κεφαλή με σύστημα κενού η οποία απομακρύνει την προς θεραπεία δερματοπτυχή από τα ζωτικά όργανα του ανθρώπου. Με αυτόν το τρόπο η ψύξη γίνεται μακριά από τα όργανα. Έτσι μαζί με την αντιψυκτική μεμβράνη που τοποθετείται στο σημείο θεραπείας το CRYOLYSIS-παρέχει απόλυτη ασφαλή Cryolipolysis.

Το αποτέλεσμα μείωσης του λίπους, είναι ορατό και μετρήσιμο από την πρώτη συνεδρία, έως 25% !!!

Σπηλαίωση (Cavitation)

Υπερσύγχρονη τεχνολογία άμεσης, μόνιμης λιποδιάλυσης. Η μέθοδος του Ιατρικού cavitation ενεργεί πάνω  στο λιπώδη ιστό, δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων, με  αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη.  Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν  γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας  έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

στους γλουτούς, στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών, στην κοιλιά, στους γοφούς ή ακόμα να διορθώσουν πιθανές ασυμμετρίες μετά από λιποαναρρόφηση.

Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής,  μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος.

Medi System

Το ινστιτούτο αισθητικής & αδυνατίσµατος Medi System αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, µε έµφαση στην επιστηµονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώµατος, σε έναν άριστα και όµορφα διαµορφωµένο χώρο, µε όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ινστιτούτου και spa!

Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσµατος δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιµετωπίσουν µε τη βοήθεια του έµπειρου επιστηµονικού προσωπικού την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όµορφα διαµορφωµένο περιβάλλον.

Με εξειδικευµένους ιατρούς, διαιτολόγους, πολύπειρο προσωπικό αισθητικών και φυσικοθεραπευτών, θεωρούν καθήκον την αίσθηση πολυτέλειας για όλους και την συνδυαζουν µε την ανάγκη καθηµερινής φροντίδας για το σώµα και το πρόσωπο.

Yπηρεσίες:

- Αισθητική

- Θεραπείες µε γαλλικά προϊόντα

- Αδυνάτισµα-Λιπογλυπτική µε σύγχρονα µηχανήµατα

- Laser σώµατος

- Laser αποτρίχωσης 3ης γενιάς

- Αισθητικές θεραπείες ιατρικής χωρίς παρεµβατικές µεθόδους

- Μανικιούρ-Πεντικούρ

- Massage, spa

- Ριζική αποτρίχωση

Όλα τα DealsΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ