Menu

LiveDeal

Όλα
  • [Image: 15€ για μαθήματα υποκριτικής τέχνης ενηλίκων, διάρκειας ενός μήνα, για αρχάριους, ερασιτέχνες ηθοποιούς και όσους αγαπούν την υποκριτική τέχνη, στο Θεατρικό Εργαστήρι της ομάδας Αφύπνισις στον Πολυχώρο 21 στου Ψυρρή! Αρχ. αξία 25€, Έκπτωση 40%]
  • [Image: 15€ για μαθήματα υποκριτικής τέχνης ενηλίκων, διάρκειας ενός μήνα, για αρχάριους, ερασιτέχνες ηθοποιούς και όσους αγαπούν την υποκριτική τέχνη, στο Θεατρικό Εργαστήρι της ομάδας Αφύπνισις στον Πολυχώρο 21 στου Ψυρρή! Αρχ. αξία 25€, Έκπτωση 40%]


Προσφορά για Εκπαίδευση
15€ για μαθήματα υποκριτικής τέχνης ενηλίκων, διάρκειας ενός μήνα, για αρχάριους, ερασιτέχνες ηθοποιούς και όσους αγαπούν την υποκριτική τέχνη, στο Θεατρικό Εργαστήρι της ομάδας Αφύπνισις στον Πολυχώρο 21 στου Ψυρρή! Αρχ. αξία 25€, Έκπτωση 40%

Η προσφορά λήγει σε:
ended
Αρχική Αξία

€25
Έκπτωση

40%
Κέρδος

10.00

μόνο €15


Η προσφορά έκλεισε

Λίγα λόγια

  • Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ένα χόμπι, κάτι για να απασχολεί ευχάριστα τον χρόνο του και που θα του δίνει την απαραίτητη διάθεση για να ανταπεξέρχεται στην ρουτίνα της καθημερινότητας.
  • Εργαστήρι θεάτρου ενηλίκων - Ομάδα θεάτρου & ενεργειακών ασκήσεων (πρανική μέθοδος).
  • Για αρχάριους, ερασιτέχνες ηθοποιούς και γενικά όσους αγαπούν την υποκριτική τέχνη.
  • Το θέατρο είναι τρόπος ζωής. Είναι μια ασπίδα στην αγχωτική & μονότονη καθημερινότητα.

Περιγραφή

Τα μαθήματα του εργαστηρίου είναι:

Μάθημα Δευτέρας με το Γιάννη Λιλή

• Υποκριτική

• Αυτοσχεδιασμός

• Ορθοφωνία

• Θεατρικό παιχνίδι-ενεργειακές ασκήσεις

Μάθημα Τρίτης με την Όλγα Μουργελά

• Υποκριτική

• Ορθοφωνία

• Διαφραγματικές ασκήσεις

• Αγωγή σκηνής 

Θα δουλέψετε πάνω σε ποιήματα, μονολόγους και σκηνές από διάφορα έργα. Θα παρουσιάσετε την εργασία σας με ένα θεατρικό έργο, με συμμετοχή όλων των μελών, ή όσων επιθυμούν, στον Πολυχώρο 21. Θα υπάρξει προοδευτική αύξηση των μαθημάτων, προβών  καθώς θα προετοιμάζεστε για την παρουσίαση στο κοινό της παράστασης. Θα υπάρχει δραστηριότητα και εκτός εργαστηρίου με θέματα που θα αποφασίζονται από κοινού (συμμετοχή σε φεστιβάλ ερασιτεχνικών ομάδων, παραστάσεις σε συλλόγους, δήμους κ.α.).

Ανάλογα με την πρόοδο θα είναι δυνατή και η συμμετοχή μελών της ερασιτεχνικής ομάδας στην επαγγελματική ομάδα θεάτρου της "Αφύπνισις".

Σκοπός του εργαστηρίου είναι  να δημιουργηθεί ένας πυρήνας ανθρώπων που θα θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο, όχι μόνο μέσω του εργαστηρίου, αλλά και συμμετέχοντας σε παραστάσεις παιδικές ή ενηλίκων καθώς και σε πολλά άλλα δρώμενα, που έχουν σχέση με τον μαγικό θεατρικό κόσμο, καθ' όλη την διάρκεια του έτους. Με την πάροδο του χρόνου τα μέλη της ομάδας θα συμμετέχουν σε παιδικές παραστάσεις όπως Το Πνεύμα των Χριστουγέννων, Η πεντάμορφη και το τέρας, Περιπέτειες με τον Αστερούλη και την Αστερούλα, καθώς και έργα ενηλίκων (Παρτίδα ζωής με τον Χάρο, Έρωτας από στοίχημα, Δαίμονες & Άγγελοι κ.α.)  καθώς και γνωστά θεατρικά έργα από την ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία.

Τα μέλη τις ομάδας θα μάθουν βασικές αρχές χειρισμού της εσωτερικής, πρανικής ενέργειας. Θα ασχοληθούν με τη δυναμική των συμβόλων, το ενεργειακό πεδίο της αύρας (καθαρισμός αύρας), εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) καθώς και με θετικούς οραματισμούς.

Η υποκριτική τέχνη είναι ένας συνεχής διαλογισμός καταστάσεων, μια «θρησκεία» ρόλων. Σήμερα και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας,  αναζητούμε εκείνο που θα χρωματίσει ευχάριστα την ζωή μας, που θα μας ταξιδέψει στην περιπέτεια και την γνώση, που θα μπορέσει να μας κάνει μέσα από μια ζωή να ζήσουμε πολλές. (μέσω των ρόλων).

Έτσι δημιουργούμε το "Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων" της ομάδας "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ", ένα εργαστήρι που δεν έχει για σκοπό του να «βγάλει» μόνο Ηθοποιούς, κατά βάση ερασιτέχνες, αλλά ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν ή να μυηθούν στην αρχαία τέχνη της υποκριτικής, που δεν τους αρκεί μόνο να παίζουν αλλά που θέλουν ή που βλέπουν την Ηθοποιία σαν ένα μέσω κατανόησης του μικρόκοσμου, που είναι ο εσωτερικός τους κόσμος και του μακρόκοσμου, που είναι όλα εκείνα που είναι έξω από των Άνθρωπο, γιατί εκείνος που κατανοεί τον εαυτό του κατανοεί και τον κόσμο.

Ο σκοπός της ενασχόλησης με την πρανική ενέργεια είναι για να ανακαλύψουμε όλα αυτά που μέσα μας κρύβονται. Να δώσουμε πνοή στην καθημερινότητα μας που ταλαιπωρείται με όλα τα αγχωτικά θέματα του σήμερα.

Γιάννης Λιλής

Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής "Θεατρική τέχνη". Ιδρυτής της θεατρικής ομάδας "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ" & των παιδικών εκδηλώσεων "Παιδικά Πάρτυ" & υπεύθυνος των εργαστηριακών, θεατρικών & παιδικών εκδηλώσεων του πολυχώρου 21. Η εμπειρία του στον χώρο του θεάτρου είναι περισσότερη από 12 έτη.

Μερικές από τις παραστάσεις που έχει συμμετάσχει:

Μαρίνος Κοντάρας, Λοκαντιέρα, Υπηρέτης δυο αφεντάδων, Πάμε σαν άλλοτε, Λεφτά υπάρχουν, Οι Σωματοφύλακες της κατσαρόλας, Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει, Παρτίδα ζωής με το Χάρο, Ταξίδι στο βυθό, Αυτός και το παντελόνι του.

Ασχολείται με την συγγραφή θεατρικών έργων. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την συγγραφή ενός τηλεοπτικού έργου, δώδεκα αυτοτελών επεισοδίων, με τίτλο "Μαθήματα". Επίσης βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης του φιλοσοφικού του έργου Λόγια του Σι. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια πάνω στην υποκριτική, καθώς και μαθήματα-σεμινάρια πρανικής θεραπείας.

Όλγα Μουργελά

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης δραματικής σχολής "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ".

Έλαβε μέρος στις θεατρικές παραστάσεις : «Οι σωματοφύλακες  της κατσαρόλας», παιδικό της Λένας Τερκεσίδου, «Ας μιλήσουμε για άντρες», της Ευρυδίκης Τρισόν, «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει», παιδικό του Λάκη Κουρεντζή, «Μύθοι μέσα στον Λαβύρινθο». Τα τέσσερα αυτά έργα σκηνοθέτησε η Ανδρομάχη Μοντζολή, «Λεφτά υπάρχουν» του Γιάννη Λιλή σαν μέλος της ομάδας θεάτρου «Αφύπνισις».

Ερμήνευσε το μονόπρακτο του Κώστα Μουρσελά «Απαρηγόρητη χήρα» με το σχήμα «Τρεις δημιουργοί τρεις ερμηνευτές» σε σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού που ήταν και βοηθός σκηνοθέτη.

Την περίοδο 2012-2013 και 2013-2014 ερμήνευσε την «Εξουσία» στο έργο «Το φως που πάντα καίει» του Κώστα Βάρναλη σε δραματουργική επεξεργασία, διασκευή και σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού. Περιόδευσε σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και της Αυστραλίας (Σίδνεϊ, Μελβούρνη). Ως βοηθός σκηνοθέτη δούλεψε στο έργο «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο, «Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ στο κολέγιο Αθηνών σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοντζολή.

Επίσης ήταν βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση -συναυλία «Ωδή στους  Έλληνες» στο Σύνταγμα του Zorzes Katris σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός σκηνοθέτη του Γιώργου Λιβανού. Έχει πάρει μέρος σε θεατρικά αναλόγια, ραδιοφωνικές εκπομπές και παρουσιάσεις βιβλίων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ορθοφωνίας, αρχαίας τραγωδίας, σωματικού θεάτρου και εργαστηρίου χορού και κίνησης. 

Πολυχώρος 21 - Ψυρρή - Προσφορά - LiveDeal

Πολυχώρος 21 - Ψυρρή - Προσφορά - LiveDeal

Άλλα Ενεργά Deals στην ίδια κατηγορία...

Όλα τα Deals